Neem contact met ons op!

Steven en Leonie Alderlieste

Whatsapp: 0031-644338867

Logo Apartments Valencia

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Sandra

  Super mini vakantie mogen beleven in Valencia afgelopen november. Wij verbleven in appartement Teatre 5. Het zag er keurig netjes, schoon en met zorg ingericht uit. Wij voelden hier ons gelijk op ons gemak. Het andere appartement is er vlak naast, ook ideaal als je gezellig met familie of een ander gezin zou gaan. Fietsverhuur vlakbij, ideaal! Met de fiets kom je overal. Via de bekende Turia fiets je zo overal heen. In de wijk zijn heel veel hippe eetgelegenheden te vinden. Echte hotspots, soms verstopt achter onverwachte deuren of muren. Op loopafstand van het strand. Ook ideaal is de grote supermarkt op loopafstand. Wij willen heel snel weer terug, het was fantastisch! Bedankt Leonie en Steef 🌞

  1. Steven en Leonie

   Bedankt voor de mooie woorden! We hopen dat jullie snel weer kunnen komen genieten!

 2. Familie Boers

  Net terug van 5 heerlijke dagen in Teatre 6! Wat het onder andere zo heerlijk maakten was de gunstige ligging van dit appartement. Onze twee zoons (8 en 12) vonden het ronduit geweldig, want ze konden zelf ook naar strand lopen, een speeltuin halverwege de straat, de supermarkt of een lekkere snack halen bij 1 van de vele lokale eetgelegenheden.
  Chapeau aan Leonie en Steef die met liefde hun prachtige plekje hosten, en je alle tips in de omgeving toezenden voor vertrek.
  In het appartement zal het je aan niets ontbreken, heerlijke stevige bedden en een keuken waar je top mee uit de weg kunt. Overigens wil je dat niet want zoveel heerlijk lokaals om je heen
  ;). De ligging is echt top, niet mega toeristisch maar geloof me strand is echt op minder dan 10 minuten lopen, de metro ook en dan ben je met 10 minuten in het centrum voor een appel en een ei.
  En de fietsenverhuur die om de hoek zit is ook echt super, en door de Turia fietsen via de haven is een feestje!
  Kunnen niet wachten tot we weer terug kunnen 🙂

 3. Wat fijn dat jullie zo hebben genoten! Laat maar weten wanneer jullie terug willen! 😉

Geef een reactie