Wij wonen samen met onze 2 dochters in Nederland. Een aantal jaar geleden zijn wij in de meivakantie voor het eerst naar Valencia geweest. Deze stad heeft ons hart gestolen. Begin 2017 hebben wij besloten om een appartement in deze mooie, groene veelzijdige stad te kopen. Deels voor de verhuur, maar ook om er zelf geregeld naar toe te gaan. ’s Zomers genieten we volop van de mooie brede stranden. In het najaar en de winter komen we vooral voor de prachtige stad en het veelal heerlijke weer. Het hele jaar door wordt erg genoten op de terrassen en van het heerlijke eten in de knusse restaurantjes in de wijk.

Het contact met onze huurders en onze goede en fijne contactpersoon in Valencia die daar ons aanspreekpunt is, heeft ons doen besluiten om een 2de appartement in dezelfde straat erbij te kopen.

We zijn beide sportief en als we in Valencia zijn, wordt er ook geregeld gesport. ’s Ochtends hardlopen langs het strand, een ochtend duik in de zee, sporten in de Turia of fietsen en hiken in het binnenland.

Wij raden iedereen aan om deze mooie en groene stad eens te bezoeken en van het Spaanse leven te genieten!

Steven & Leonie